Йога за бременни

Водещ: Албена Коралиева

Една невероятно полезна, изключително лесна и достъпна за всеки комбинация от ефективни йога-упражнения, която може да се практикува от всяка жена – от такава с изключително добра физическа подготовка до представителки на нежния пол, които не са особено редовни в упражненията и тренировките.

Настоящото видео има за цел да подпомага бъдещите майки, като повлияе благоприятно укрепването на врата, гръбначния стълб, кръста, както и да подобрят цялостната осанка и външен вид. Сред преимуществата, които получавате, сдобивайки се с комплекса, са засилване и укрепване на мускулатурата, една естествена настройка към промените, които тялото ще понесе през 9-месечния период на износване на плода, както и последвалото след него възстановяване. Но облагите не спират до тук!

Ще подпомогнете кръвообращението, лимфотока и органите, намиращи се в малкия таз. Наред с това ще избегнете появата на така досадните, нелицеприятни и опасни разширени вени. Няма да допуснете дискомфорт от хемороиди, отоци и лимфен застой.

Когато започнете да прилагате на практика упражненията, включени във видето, ще усетите две неща: цялостна лекота, балансирана енергия, хармоничност и синхроничност между околния свят и вътрешното Ви състояние.

Истински лукс за сетивата и бебчето! Не проускайте да си го дарите!

Колко струва това видео обучение?

129 лв

ПРОМО цена: 70 лв

Запитвания за онлайн курсове и уебинари – payments@natalia.bg (отговори от тази поща очаквайте всеки ден между 11:00ч. и 19:00ч.)